کشف روش جدید درمان بیماری کلیوی-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

کشف روش جدید درمان بیماری کلیوی

محققان روش جدیدی برای تشخیص و درمان بیماری‌های کلیوی کشف کردند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۳ - ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 30
کد خبر: ۱۱۱۷۷۲

به گزارش راهبرد معاصر یافته های تحقیقات جدیدی که منتشر شده است، می تواند راه را برای پیشرفت های هیجان انگیز در تشخیص و درمان نفریت لوپوس ( بیماری کلیوی) فراهم کند. این مطالعه ۲۳۷ نشانگر زیستی مختلف مواد قابل اندازه‌گیری در بدن را شناسایی کرد که می‌توانند وجود بیماری را نشان دهند، که همگی از طریق آزمایش‌های ادرار اندازه‌گیری می‌شوند و می‌توانند به شناسایی پیشرفت بیماری LN و کلیوی کمک کنند.

محققان هزار پروتئین مختلف ادراری را در ۳۰ فرد مبتلا به LN مورد بررسی قرار دادند و دریافتند که یک پروتئین به نام IL-۱۶ در محل‌های حیاتی آسیب کلیوی یافت شده که به شدت با فعالیت نفریت لوپوس مرتبط است. همچنین با انجام این مطالعات میتوان به این نتیجه رسید که بیش از ۲۰۰ پروتئین ادراری با LN مرتبط هستند و آزمایش‌های ساده و غیرتهاجمی ادرار می‌توانند راهی آسان و در عین حال مؤثر برای تشخیص LN و پیگیری پیشرفت این بیماری باشد.

نشانگرهای زیستی غیرتهاجمی که درجه و نوع التهاب کلیه را منعکس می‌کنند؛ مانند IL-۱۶ ادرار ممکن است انقلابی در درمان نفریت لوپوس ایجاد کنند. بنابراین به زودی، می توانیم درمان را بر اساس آزمایش‌های مکرر ادرار شخصی‌سازی و تنظیم کنیم تا پیشرفت بیماری کلیوی دائمی را به حداقل برسانیم.

آندریا فاوا، برنده جایزه توسعه شغلی گری اس و محقق اصلی این مطالعه معتقد است که این یافته‌ها IL-۱۶ را به عنوان یک هدف جدید بالقوه برای توسعه درمان‌های جدید معرفی می‌کند. امروزه درمان‌های LN تنها در ۳۰ درصد از افراد مبتلا به این بیماری موثر است و آخرین یافته‌ها ممکن است به ترویج توسعه دارو‌های جدید کمک کند و روش تشخیص و مدیریت LN را در آینده عمیقاً تغییر دهد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر